About Us

Swea Software – företaget

Efter att ha drivit 10 företag i 4 Europeiska länder i 20 års tid inom både tillverkning, försäljning och serivice vet vi på Swea Software vad som är det viktigaste för ett företags långsiktiga överlevnad, ständig förnyelse.

Ett företag måste hela tiden utvecklas för att behålla sitt konkurrensförsprång och i dagens globla och digitaliserade värld är det viktigare än någonsin. Det var anledningen till att vi en gång startade Swea Software, för hjälpa Svenska företag i den förnyelsen.

Vår affärside är enkel – Vi digitaliserar Svenska företag,

Vi är Smålänningar och det är i den Småländska själen som Swea tar sitt ursprung. Vi vill hålla IT enkelt och vi vill kunna leverera våra tjänster till bra priser för att kunna hjälpa så många företag som möjligt att transformera sig till ett Digitaliserat företag.

swea software
it konsult kostnad

Kostnadseffektivitet – Swea, det molnbaserade företaget.

Är en del av den Småländska själen och en av anledningarna till att Swea grundades. VI vill hjälpa fler Svenska företag att ha råd med digitaliseringsresan, därför är kostnadseffektivitet en viktig del av vårt arbete. Hur uppnår vi det då?

Swea verkar i Molnet, vi är din strategiska IT partner och vi verkar alltid online, utan fysiska möten. Tack vare det kan vi ge dig högsta kompetens inom varje del av den nya digitala världen med alla dess möjligheter. Vår affärsmodell erbjuder dig tack vare detta alla programeringssråk och ger dig maximal afffärsnytta till Småländska priser.

Vi har bara 2 krav på dig.

  1. Du vill vara med i projektet dels som bollplank och dels som testare av mjukvara.
  2. Du talar och skriver någorlunda Engelska som är SWEAs koncernspråk. All kommunikation sker på Engelska.

Boka ett onlinemöte eller per telefon med oss idag så börjar vi din resa mot en Digital framtid med maximal affärsnytta för ditt företag.

Menu