hyra billiga it-konsult itkonsulter pris

billig it-konsult itkonsult it konsult konsulter pris priser hyra

Swea, det molnbaserade arbetssättet ger dig billiga it-konsulter när du ska hyra it-konsult

Hyra IT-konsult

Swea Software är det molnbaserade IT företaget. Vi använder de bästa IT-konsulterna från hela världen för att utveckla programvara. Programmerare som är specialiserade inom olika programspråk finns i kluster över världen och Swea Software har som ide att samla och gruppera specialister inom olika tekniker för att ge dig den bästa produkten till lägsta pris.
Det Molnbaserade IT-företaget ger dig billiga IT-konsulter.

Priser beror på kompetens och erfarenhet, men generellt håller Swea Software cirka 50% lägre pris mot våra svenska IT-konsult kollegor. Hur är det möjligt med halva priset? Det beror på Swea Softwares affärsmodell. Lägre priser på programmerare och mjukvaruingenjörer i andra delar av världen. Sweas strategi med det molnbaserade arbetssättet, vi har inte fysiska möten utan alla möten sker online. VI sparar på detta sätt tusentals timmar i resor mellan oss och dig och andra kunder, tid som vi inte behöver ta betalt för och som pengar som du tjänar. VI kallar det Småländskt tänkande.

Tid pengar och kvalitet är det viktigaste för Swea Software och vårt arbetssätt med molnet gör att du sparar 50% på priset när du ska hyra IT-konsult. Billiga it-konsulter betyder inte sämre kvalitet i produkten du får hos Swea, det är faktiskt tvärtom. Ett billigt pris med Swea Software för ditt program, web, ehandelsprojekt, crm-system, hemsida eller vilket IT-projekt du nu vill genomföra, är faktiskt bara det sätt som vårt nya sätt att tänka utan resor medger.

Billiga IT-konsulter från Swea Software ger dig istället pengar över till att göra marknadsföringssatsningar när vi väl är klara med din produkt. Testa oss, du kommer inte bli besviken.

IT-konsult från Swea Software. Våra Itkonsulter behärskar alla programspråk.

Hyr en billig IT konsult idag till bästa pris: kontaka Swea Software

Menu